Putkityöt

Helsingin Putkitec Oy

Helsingin Putkitec Oy on vuonna 2005 perustettu lvi-alan palveluita monipuolisesti tarjoava yritys.

Palvelemme sekä yrityksiä, taloyhtiöitä, että yksityisiä ihmisiä seitsemän ammattitaitoisen asentajan voimin.

Toimialaamme kuuluvat kaikki lämpö-, vesi- ja ilmastointialan huolto-, korjaus ja uudistyöt. Rakennuspalvelut tarjoamme aliurakointina tai erillisellä sopimuksella, aina asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Tarjoamme asiakkaillemme myös 24 h päivystystä. Ammattitaitoinen apumme on nopeasti paikalle kutsuttavissa tilanteissa, joissa välitön korjaaminen on välttämätöntä ja asiakkaan etu!

Työn ja käyttämiemme tarvikkeiden laatuun kiinnitämme erityistä huomiota, ja asiakas saakin kauttamme aina ensiluokkaisten tuotteiden ja materiaalien lisäksi ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat

LVI-Asennukset ja huollot

Huollamme ja asennamme kaikenlaiset lvi-laitteet, kuten wc-istuimet, hanat ja pesukoneet.

Viemärin avaukset

Jos viemäri on tukkeutunut niin pahasti tai syvältä etteivät siihen kotikonstit tepsi, Putkitec Oy:n ammattilaiset osaavat auttaa. Vuosien kokemuksella ja asianmukaisilla välineillä tukos saadaan paikannettua ja poistettua viemärin rakenteita vaurioittamatta.

Vesiputkien sulatukset

Talvisin jäätyvät putket voivat aiheuttaa ongelmia etenkin pienrakennuksissa. Sulatamme jäätyneet putket aina kohteen vaatimukset huomioon ottaen ja sopivia menetelmiä käyttäen.

Patteri- ja linjaventtiileiden vaihdot

Venttiileiden vaihdolla voidaan vaikuttaa osaltaan rakennusten asumismukavuuteen ja säästää energiaa lämpötilojen tasaantuessa. Ammattilaisemme vaihtavat venttiilit nopeasti ja tehokkaasti, asukkaille koituvat häiriöt minimoiden.

Ilma- ja maalämpöpumput

Ilma- ja maalämpöpumppujen sisältämien kylmäaineiden takia niitä saavat käsitellä vain ammattilaiset, joilla on kylmäalan pätevyys. Oikein asennettu ja huollettu maalämpöpumppu on energiatehokas ja ympäristöystävällinen lämmitysmuoto. Ammattilaisen toimesta tehty oikeanlainen ilmalämpöpumpun asennus varmistaa sen, että pumppu toimii oikein ja mahdollisimman tehokkaasti.

Lämminvesivaraajat

Asennus sujuu siististi ja nopeasti alan ammattilaisilta. Asennuksen valmisteluun kuuluvat mm. asennustilan ja -tavan arviointi ja mahdollisten puutteiden esiintuominen, vesien hallittu pumppaaminen viemäriin, sekä lattioiden suojaaminen. Huolellisella työllä ennaltaehkäistään ja minimoidaan vesivahingon riskejä.

Viemärikuvaukset

Putkiremontin tarvetta ja ajankohtaa arvioidessa viemärikuvauksesta voi olla runsaasti apua. Kuvauksella voidaan etsiä ratkaisua myös muihin viemäriongelmiin, kuten uusiutuvien tukosten syihin ja outoihin hajuihin.

KVV työnjohto

Kiinteistön vesi- ja viemärilaitteiston suunnittelutöitä ja työn edistymistä valvoo työnvalvoja, jolta löytyy tarvittava pätevyys vaatimuksiltaan eri tasoisten rakennustöiden valvontaan. Asiantuntijamme ovat käytettävissä myös näitä tehtäviä varten.

Putkitec Oy hoitaa monipuolisesti erilaiset lvi-työt, oli kyseessä sitten isompi urakka tai yksittäisen tuotteen asennus. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PÄIVYSTYS

020 755 1540

ESPOO

020 755 1544

HELSINKI

0400 433 378

VANTAA

020 755 1543

Ota yhteyttä